BEZOEK AMERICOL OP DE INTERCLEAN AMSTERDAM 2024!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Americol wederom deel zal nemen aan de Interclean Beurs 2024 in de RAI Amsterdam. Interclean Amsterdam is de grootste professionele schoonmaakbeurs ter wereld in de schoonmaak- en hygiëne-industrie. Deze vierdaagse beurs brengt toonaangevende professionals en bedrijven samen om de nieuwste technologieën en trends te verkennen. Ons team zal klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie over onze geavanceerde reinigingsproducten en -diensten die we tijdens de Interclean Amsterdam graag aan u presenteren. We kijken ernaar uit om persoonlijke connecties te leggen, inzichten te delen en samen nieuwe mogelijkheden in de schoonmaakwereld te verkennen.

Datum:

14 mei 2024 | 10:00 – 17:30
15 mei 2024 | 10:00 – 17:30
16 mei 2024 | 10:00 – 17:30
17 mei 2024 | 10:00 – 15:00

Locatie: RAI Amsterdam, Standnummer 12.700

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de belangrijkste evenementen in de schoonmaakindustrie en om te zien hoe Americol uw schoonmaakbehoeften kan ondersteunen en verbeteren.

NIEUW: JAWS!

Americol is trots om haar nieuwste innovatie, JAWS, te introduceren. Deze revolutionaire reeks schoonmaakmiddelen zal officieel worden gelanceerd op de Interclean beurs 2024 in Amsterdam. De JAWS producten kenmerken zich door een uniek, duurzaam en herbruikbaar verpakkingssysteem. De naam “JAWS” staat voor “Just Add Water System”, wat aangeeft dat deze producten ontwikkeld zijn om zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk te zijn.

KENMERKEN VAN JAWS:

  • Duurzaamheid: De flessen van JAWS zijn ontworpen om hergebruikt te worden. Gebruikers kopen eenmalig een stevige, herbruikbare fles en vervangen alleen de concentraatpatronen die met water vermengd worden.
  • Effectiviteit: Ondanks hun milieuvriendelijke aard, doen de schoonmaakmiddelen van JAWS geen concessies aan kracht en effectiviteit, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.
  • Gemak: Het systeem is ontworpen om eenvoudig en zonder gieten, morsen en meten te gebruiken, wat bijdraagt aan een efficiëntere schoonmaakroutine.
Vul de JAWS fles met water
Plaats de JAWS cartridge in de halsopening van de fles
Plaats de sprayer op de JAWS fles en klaar voor gebruik!